Hodajuće reklame

Krug po gradu i svi te znaju :)

Zašto hodajuće reklame?

Hodajuće reklame su odličan način kako bi istaknuli svoje poslovanje ili proizvod na vrlo kreativan način. Hodajuću reklamu je praktički nemoguće ne primijetiti i time postaje moćan alat za gerila oglašavanje.

Prednosti hodajuće reklame:

  • Može se koristiti na bilo kojoj lokaciji (interijer, eksterijer). U svakom trenutku je moguća promjena lokacije ne prekidajući kampanju
  • Znatno viši stupanj interakcije s publikom u odnosu na klasičnu reklamu
  • Dvije strane reklame (prednja i stražnja)
  • Ugrađen sustav osvjetljavanja čime je reklama vidljiva i noću i privlači još veću pažnju

Ovo je priča o Juri

Jura je imao izvrsnu ideju. Iz Jurine ideje nastao je odličan proizvod. Jurinoj sreći nije bilo kraja! Htio je da svi znaju za njegov izum! Pun zanosa, Jura je zadnje novce uložio u prostor za oglašavanje.

Smatrao je da dobar proizvod treba i dobru reklamu. Nije štedio, dao koju kunicu (pre)više za jumbo plakat i njegov proizvod zablistao je u samom centru grada. Jura je bio sretan. Stao je i zurio u svoje remek-djelo sve dok ga iz divnih misli nije trgnula bušilica.

Banditići preuređuju ulicu! Bit će zatvorena tri mjeseca. Točno onoliko koliko će Jurin proizvod krasiti oglasni prostor. Jura ne može premjestiti oglas. Jura je 'bacio' novce. Jurin proizvod u međuvremenu je počeo prodavati susjed Denis.

Da je Jura znao za Brandiac, poslao bi svoju reklamu da prošeće ulicu dalje. Ovako Jura radi za susjeda Denisa. Lijepi etikete za 17 kuna po satu. Rekla nam je njegova tetka da planira u Njemačku.

Uči od Jure. Krug po gradu i svi te znaju!

Zatražite ponudu bez obaveze

E: info@brandiac.agency
M: +385 99 7560 437

Zatraži ponudu

The Brandiac d.o.o. | Vrapčanska ul. 74, 10000 Zagreb, Hrvatska | Društvo je upisano u sudski registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu, pod brojem Tt-14/21401-6 MBS: 080934073. Temeljni kapital: 20.100 kn, uplaćen u cijelosti. | OIB: 43246884226 | IBAN: HR82 2402006-1100715170 (Erste banka)